I-phone case som förvaring

Det var på tiden att man började tänka på I-phone case som förvaringsmöjlighet Jag hittade denna på nätet och skulle gärna vilja köpa den, men lyckas inte hitta en källa till bilden. Den är ju supersmart. Mina hörlurar till Iphone finns lite överallt i väskan (i och för sig så använder jag mig utav dem för att fiska fram Iphonen ur väskan..). Och att kunna förvara sedlar på det sättet är också superbra, speciellt om man inte vill ha med sig någon väska.

cell phone case

En annan lösning som jag hittade på Incredilble Things var en Iphone case för fövaring av kreditkort.

feed-me-iphone-case

Tipsa gärna ifall ni vet var man kan köpa dessa i Sverige.

Ha en härlig sommardag!

/Paulina

2 Kommentarer
  1. Fru Minimalist says:

    Vad smidigt och praktiskt, de såg ju till och med snygga och stilrena ut! Hoppas de tillverkas av hyfsat miljövänligt material och är av bra kvalitet. För dem som vill skydda sin iphone ytterligare och samtidigt ha förvaring är ju populära iphonefodral som dessa annars ett alternativ:
    http://www.bluebox.se/iPhonefodral-Lader
    Eller så är man minimalistisk som jag och kör helt oskyddat, men det är ju alltid en risk 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!