Toalettrullar i en vas

Vas och förvaring av toalettrullar i ett!

Förvaringslösningar för toalettrullar brukar dessvärre inte vara speciellt estetiska. De kan exempelvis se ut så här:

Men behöver de verkligen göra det? Nej! Den kan även se ut så här!

Toalettrullar i en vas

 

Det gäller bara att hitta en vas som är tillräckligt bred för att rymma toarullar. Jag har sett många sådana i diverse möbelaffärer. T ex Granit har sådana i frostat eller klart glas, vilket jag tycker är ännu bättre. Den på bilden kommer just därifrån.

Det andra som är superbra med detta är att det just är en vas från början. Jag menar, det är inte varje dag man behöver en relativt stor vas som denna, och resten av tiden brukar den bara ta plats – om man inte använder den just på det här sättet vill säga.

Smart förvaring tycker jag!

/Paulina

3 Kommentarer
 1. Lotta says:

  Nu använder jag min stora vas till toarulle-förvaring eftersom jag inte så ofta köper hem eller får så pass långa blommor 🙂 Utmärkt, tack för tipset!

  Svara
 2. Linn says:

  Denna idé gillar jag.
  Jag har länge funderat på att köpa en stor vas men tänkt att hur ofta har man egentligen användning för den?
  På detta vis ser man till att man använder den dagligen. Smart lösning!
  Det enda trista är att vi nog inte får rum med en glasvas i vårt lilla badrum utan att riskera att den går i kras men kanske om man hittar en snygg i plast? Hmm…

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!