Jämför webbshoppar och spara pengar

Vill man att barnen ska lägga upp sina kläder på plats själva när de kommer hem, så ska man ju se till att hängare, hyllor och korgar finns i deras räckvidd. Nu har Viktor blivit tillräckligt stor för att lära sig att hänga upp sina jackor själv, så jag tänkte köpa en hängare till honom.

Jag föll för den klassiska La Shelf hängaren:

La shelf hängare

Jag är ingen frekvent webbshoppare, men börjar inse att det kanske skulle spara mig en  hel del tid, så jag började surfa lite för att hitta en sådan och jämföra priserna på tre olika webbshoppar (här jämför jag det billigaste betal- och fraktsättet).

På Frapp kostade hängaren 179 kr. Frakt 59 kr. Totalkostnad 238 kr.

La Shelf - Frapp

På Jollyroom kostade La Shelf 165 kr. Frakt 59 kr. Totalpris 224 kr.

Jollyroom La Shelf

Rum att älska tog 159 kr för hängaren. Även frakten var billigare – 49 kr. Totalkostnad 208 kr.

La Shelf - Rum att älska

Det tog några minuter att göra denna ”research”. Här är det 30 kr skillnad mellan det dyraste och det billigaste alternativet. Sensmoralen? Att det alltid är bra att kolla runt en liten stund och att man ska titta på totalkostnaden, dvs både varukostnaden och frakten när man jämför.

Fast det kanske är rena självklarheter för er, vad vet jag:)

Ha en trevlig helg!

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Linda says:

  Jag köpte en nästan exakt likadan fast i krom med färgade knoppar på TGR för 39 kr, det var verkligen ett fynd 🙂 Ja, man kan tjäna mycket i längden av att göra sin research!!

  Svara
  • Paulina says:

   Det var just i krom jag ville ha dem, men hittade inte en sådan! Och 39 kr dessutom. Typiskt. Ja, som du säger – det lönar sig att leta:)

   Svara
 2. Liie says:

  Jag handlar nästan bara på internet nu för tiden, och ja, för mig är det ganska självklart att leta en stund efter bästa priset 🙂 Brukar även alltid googla efter en rabattkod till de olika butikerna innan jag bestämmer mig för vilken det blir, har man tur kan det bli ännu billigare då!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!