Egengjord lösning för postsortering

Ska man ha koll på sin post så måste man avsätta plats för den. Det kan vara mer eller mindre avancerat, men har posten inte en avsatt plats som alla i hushållet vet om, så kommer den att ligga lite överallt i huset med risk för att räkningar glöms bort. Lite om detta skrev jag i mitt inlägg om räkningar.

Får man mycket post kan man naturligtvis passa på att sortera in den på en gång. Då är det bra att ha flera postfack.

Posthållare multifack

Jag hittade denna lösning för flera fack, som man har byggt själv av tidskriftsamlare. Riktigt fyndigt tycker jag! Fast jag hade så klart märkt de olika facken så att alla visste vad som ska in i vilket fack:) Passar för övrigt för hemmakontoret också.

Storage on!

Paulina

Fotokälla: homes

6 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!