Keep calm and storage on

Jag älskar citat. Citat inspirerar. De får en på bättre humör. Vill göra en till en bättre människa:) Jag några på min tavelvägg. Bland annat en av mina favoriter – Keep calm and carry on. Den har för övrigt har en fantastisk historia. Den var från början en propaganda poster gjord på beställning av den brittiska regeringen 1939 för att höja den brittiska moralen vid massiva tyska flygattacker. På grund av dålig distribution blev den inte speciellt känd under kriget. År 2000 hittades den i gamla arkiv, och där började dess riktiga kändiskap.

Eftersom den inte har några upphovssrättigheter har många gjort om den till sina egna varianter. Sex and the city är en av de mest kända och roliga kanske. Jag kunde inte låta bli att göra denna förvaringsvariant:)

keep calm and storage on

Tyckte att det var extra fiffigt att min egen lilla slogan passade så bra där och jag endast behövde byta ut ett ord:) Och så bytte jag till rosa i stället (för att jag just inte tycker att rosa ska enbart ska vara en tjejfärg – lite bakvänt kanske). Vad tycks?

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Linn says:

  Jag älskar också bra citat och tycker att dom kan både motivera och inspirera.

  Tack för bakgrundshistorien till ”Keep Calm…” Man har ju sett så många olika varianter på det välkända temat ”Keep Calm and Carry on” men jag hade ingen aning om bakgrunden.

  Lika mycket som jag tycker om bra citat tycker jag också om att få veta bakgrunden till dom, så jag tycker att detta var ett grymt roligt inlägg att läsa.

  Sen är även din variant av ”Keep Calm..” jättefin och passar din blogg perfekt!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!