I dream about storage space – min tavelvägg

I inlägget om verktygslådan nämnde jag mitt projekt med tavelväggen och då ville några av er se även den, så här kommer en bild på det andra projektet som blev nästan klart i helgen:

tavelväggen i sovrummet

Ett ihopplock av resebilder samt andra souvenirer som väcker bra minnen, presenter vi har fått från andra länder, lite familjebilder, kloka citat med saker som är värda att tänka och jobba på (enligt mig då) samt lite annat kul. Ett kreativt kaos med snedhängda tavlor med andra ord som hänger mitt emot sängen så att jag kan titta det på innan jag somnar och när jag vaknar. Den var tänkt att vara lite gömd (gäster brukar ju inte kolla in i sovrummet) och privat.  Nu visar jag upp den på bloggen och så var det med det privata…

Hur som helst. Ser ni andra bilden upp ifrån höger? Den är jag så glad att jag hittade. Känner igen mig på något sätt…

 I dream about storage space

OK. Det var ett litet sidospår. Återkommer med vinnarna av tävlingen i morgon!

/Paulina

11 Kommentarer
  1. Karro says:

    Vad fint! Haha jag känner också igen
    mig i I dream about storage space…:)

    Jag har i alldeles för många timmar funderat på en lösning vid diskbänken. Jag vill ha ett ställ eller liknande att förvara diskborste, svamp och diskpropp, som nu bara ligger och skräpar. Jag har sett de färdiga kiten m medföljande borde, men tycker inte att de faller mig i smaken. Några ideer?

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!