Dags för trädgård – förvara verktygen smart och snyggt

Nu är väl ändå våren på väg. Och då är det väl dags med lite inspiration för trädgårdsförvaring!

Alla kanske inte har en liten friggebo där man har alla sina trädgårdstillbehör, men inspireras av den kan man ju. Speciellt gällande förvaringslösningar. Det mesta är ju vägghängt här. Plattan med hål i, som man kan hänga upp massvis med saker på är ett riktigt bra tips tycker jag. Och som vanligt – att nyttja dörren till vägghängd förvaring.

förvaring till tvättslangDenna lösning gillar jag speciellt mycket. Att fästa en hink så att den fungerar som en förvaringslösning åt vattenslangen, samtidigt som delarna till den kan läggas i hinken. Hur smart är inte det? Och snyggt dessutom! Att man sedan har bemödat sig med att måla delar av skivan i olika färger gör hela lösningen ännu snyggare. Samma sak med upphängda lådor för trädgårdshandskar.

träggårdstillbehör på hängare

Här har man använt vanliga hängare för att hänga trädårdsverktygen i. Verkar funka!

/Paulina

Via: 1, 2, 3

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!