CD förvaring Fian

Snygg CD förvaring

Hej Paulina, du kan skriva ett inlägg om förvaring av cd-skivor tycker jag. Jag har många skivor som jag vill ha framme, men vet inte hur:)

Robin

Absolut, Robin. Här kommer lite inspiration och riktigt snygg CD förvaring (enligt mig då:):

CD förvaring Fian

Var inte den bara för cool? Kommer från Lustro, som har 25 st återförsäljare runt om i landet. Jag hittade den på bloggen Fian. Den ska tydligen kosta 12 000 kr…

En String bokhylla funkar annars fantastiskt bra till CD-förvaring. Den kan man sätta ihop efter egna behov och då kan man ha många CD skivor framme:

Sist men inte minst så kan man göra sin egen lösning för CD-förvaring. Som Annica gjorde:

DIY CD förvaring

Annica beskriver det så här: ”Jag har byggt två skåp av gamla fönster, brädor från en gammal lada, lite pärlspont och hyllplan i trä. Satte en tavelbelysning ovanpå för högre mysfaktor.”

Hoppas att du gillar mina förslag, Robin!

Glad Påsk till alla förvaringsälskare!

/Paulina

7 Kommentarer
  1. Ninjakossan | Autistisk kattfantast med en lika autistisk sambo says:

    Något jag fnular mycket på är DVD-förvaring. Finns ju många smarta grejer om man inte vill ha fodralen kvar, men det vill jag ju. Och om man inte vill ha dem framme, men det vill jag ju också. Funderar på IKEAs DVD-/CD-hyllor LERBERG, men känns så tråkigt. Vill ha något med wow-faktor, men inte allt för dyrt.

    *väntar på ett DVD-mirakel*

    Svara
  2. Robin says:

    Tack Paulina, nu vet jag hur jag ska göra:)

    Svara
  3. Liie says:

    Den runda var riktigt häftig, vore grymt att ha den och sätta i cdskivor i färgordning, blir nog extra snyggt! Synd att den inte var i min prisklass direkt.. 🙂

    Svara
  4. ecobabyy says:

    Hej,

    Jag har brist på inspiration för tillfället vad gäller vår inglasade balkong. Jag skulle vilja göra den trevlig att vistas i men ändå stilren. Och så försöker jag hitta några förslag på snygga insynsskydd till inglasade balkongen med olika varianter. Skulle verkligen uppskatta ett inlägg om något liknande.
    Himla bra blogg! Tack!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!