Fram med solglasögonen!

”Du ska inte tro det blir sommar,
ifall inte nån sätter fart”

Nu får det vara nog med denna vinter som aldrig vill ta slut. Nu utmanar jag våren och sommaren – nu ska glasögonen fram!

Och då kommer frågan – var ska man ha dem någonstans?

Solglasögon på snöre

Ja, vad sägs om denna lösning. Både snygg och utmärkt förvaring! Och så enkel att få till. Ett snöre eller en vajer som man fäster på två krokar så är det klart:)

Eller så kan man höja sina glasögon till konstnivå:

solglasögon i en ram

Rama in dem alltså. Även här kan man fästa snören på var sin sida av ramen. Eller fästa små krokar som kan hänga solglasögonen på.

Vill man inte behöva göra något extra över huvud taget för att få till en bra lösning för sina solglasögon, så kan man faktiskt bara hänga upp dem på en galge.

solglasögon på en galge

Och för den som inte vill skapa en lösning själv men ändå ha något som som verkligen är designat just för solglasögon, så kan man faktiskt köpa sig en sådan.  MUJI exempelvis har speciella solglasögon boxar. Genomskinliga och stapelbara.

Nu finns det inga ursäkter – fram med solglasögonen!

/Paulina

Via: 1, 2, 3

6 Kommentarer
 1. lifestylebytess says:

  Gillade galjen den ska jag nog ta till mig om jag får fler solbrillor denna sesong då mina två st hänger på varsitt hörn av min klassiska anslagstavla där jag förvarar alla mina smycken 😛

  härligt blogg med massor av inspiration och tips!
  mvh Tess

  Svara
 2. Liie says:

  Den med ramen var ju riktigt snyggt! Det tror jag jag ska ordna när hallen är klar. Om sisådär 4-8 år om jag känner mig själv och min renoveringstakt rätt.. haha.

  Svara
 3. Maria says:

  Det där med galgen var riktigt smart! Och kul, bra! Tack för tipset om strumpbyxförvaring nedan också, det ska tas fasta på så snart plats finns.
  Kram

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Maria,

   Eller hur! Man ser vissa sådana lösningar och tänker – ”det där var ju smart och enkelt – att jag inte kom på det själv”:) Kul att du gillade tipsen!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!