Inspirationsföreläsning på IKEA Karlstad

I torsdags var det dags för min inspirationsföreläsning i förvaringens tecken på IKEA Karlstad. Vad jag hade sett fram emot det! Att få träffa 120 st likasinnade, förvaringsintresserade människor – kan man ha det roligare än så här? Inte enligt mig:)

 Här är det fantastiska teamet, som roddade eventet, som jag poserar med, lett av Ann-Sophie.

_DSC0384

De hade pyntat Spara & Förvara avdelningen med information om föreläsningen.

_DSC0417

Och de hade förbrett lokalen och dukat upp med ett stort kakbord. Smarrigt, eller hur?

_DSC0377

Så blev det dags att sätta igång. Jag försökte att dela med mig av mina bästa tips för att skapa bra förvaringslösningar i hemmet.

Föreläsning IKEA Karlstad

Allt var så proffsigt organiserat och kunderna verkade vara nöjda, vilket ju är det viktigaste!

Anna-Klara Ajaxson, som lyssnade på föreläsningen, beskriver på sin blogg vad hon fick ut utav det. Vill ni läsa det, klicka här.

Tack IKEA Karlstad för att jag fick föreläsa hos er. Det har varit ett sant nöje!

/Paulina

PS. Och snart är det dags för Melodifestivalen – i Karlstad:)

10 Kommentarer
 1. Eva Skogsberg says:

  Hej Paulina! Det verkar vara en mycket nyttig och rolig föreläsning du hade för 1(?) år sedan! Det borde väl vara dags för en repris ;-)? Skulle väldigt gärna vilja lyssna på dina idéer och söka få ordning hos oss. Hör gärna av dig om du har något på gång! Bor i Åmål så Karlstad skulle vara en mycket bra plats för mig att komma till.

  Svara
 2. Liz says:

  Grymt! Hojta till om du rör dig närmare Västerås trakterna med dina föreläsningar 🙂 Skulle jättegärna vilja komma och höra!

  Svara
 3. Kristina says:

  Hej Paulina, Tack för en mycket inspirerande föreläsning i torsdags. Nu tillhör jag de redan ”frälsta” då jag själv bor i ett ”compact living” och av utrymmesskäl har varit tvungen att lära mig smart förvaring. Men det är alltid kul att ta in nya idéer och man blir aldrig ”fullärd”. Det var också roligt att hitta din blogg som jag nu kommer att följa troget.

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Kristina,

   Tack själv att du kom till föreläsningen och vill följa bloggen! Ja, det har du helt rätt i – man blir aldrig fullärd. Jag hittar nya saker varje dag känns det som. Kom gärna med synpunkter på vad du vill läsa om eller tips som du vill dela med dig av:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!