Eftersom det är Alla Hjärtans Dag idag…

.. så kan jag inte låta bli att dela med mig av denna roliga och kärlesfulla bild (tycker jag i alla fall även om den är lite egoistisk) – som dessutom har en touch av förvaring i sig:)

fotokälla: etsy.com

Happy Valentines Day!

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Linn says:

  Så söta små skålar!

  Och att det är en orättvis fördelning i dom gör dom ännu gulligare för det får mig att tänka på tjafsandet med syskonen när jag var yngre och vi skulle dela t ex på en flaska läsk, då ställdes glasen bredvid varandra och som små vetenskapsmän stod vi där och undersökte noga att det blev rättvist mellan oss, ha ha!

  Stort tack också för din snälla kommentar hos mig igår!
  Jag blev jätteglad!

  Kram
  Linn

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!