chokladask som smyckeskrin

Chokladask som smyckeskrin

Vissa boxar och askar är det svårt att göra sig av med. Speciellt om man har en liten samlare i sig. De är bara för fina. Jag är en liten samlare i botten och jag har svårt att göra mig av med vissa boxar som jag tycker är fina. Så jag försöker nyttja dem i stället.

Som en chokladask som jag fick i present en gång. Pralinerna var uppätna sedan länge, men asken låg kvar, och jag kunde inte förmå mig att kasta den. Tills jag kom på hur jag kunde nyttja den. Färgen passade perfekt i sovrummet, så jag tänkte att den skulle fungera toppen som smyckeskrin.  Jag hittade små behållare på Granit, i deras köksdel. De kunde sättas ihop med andra storlekar och var ursprungligen tänkta till besticklådan. De passade perfekt i min chokladask. Och smyckeförvaringen där blev ett faktum:

chokladask som smyckeskrin

Nu står den på min fönsterkarm och ser jättefin ut:)

/Paulina

7 Kommentarer
 1. B.Appelgren says:

  Har en nyss förverkligad idé som jag gärna delar med mig.
  Apropå chokladask – ta den där plastiga (brukar vara mörktsvart) kartongförvaringen för pralinbitarna som Alladin t.ex har. I de små facken har jag lagt ringar.De är separerade och syns jättebra!

  Svara
 2. Linn says:

  Åh, vilken söt smyckesförvaring!
  Jag är nog lite lik dig i avseendet vackra askar.
  Min make brukar säga att om vi tappar bort varandra i en affär så vet han var han ska leta – det är bara att bege sig till en avdelning där det finns fina burkar och askar 🙂
  Vilken bra idé att inte bara få en praktisk förvaring utan även få användning av en vacker ask som man tycker om.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!