Little printer

Jag måste erkänna en sak. Jag är kär. I Little Printer.

Vem skulle inte vara det?

Det digitala och mobila är superbra. Men ibland vill man ha det skrivet. På papper. Man kanske vill dela det med resten av familjen på kylskåpsdörren. Eller förvara i en speciell låda:) Och Little Printer gör det så personligt, när han alltid syns i slutet på varje utskift.

Och så kan man även sms:a eller maila någon annans Little Printer! Då kan den personen få ett litet pappersmeddelande. Hur coolt är inte det?

Jag är såld i alla fall. Och själva videon är ju två minuter av lycka:)

[vimeo http://www.vimeo.com/32796535 w=400&h=300]

Kommer från BERG.

Ha en underbar helg!

/Paulina

4 Kommentarer
 1. Linn says:

  Vad bra!
  Som nybörjare i bloggvärlden är det inte alltid lätt att hålla koll på etiketten och vad man får eller inte får göra.

  Det säger sig själv att jag aldrig skulle stjäla någon annans inlägg utge det för att vara mitt, sånt förstår man ju av sunda förnuftet.
  Och lika självklart är att det att man alltid talar om källan till bilder osv.

  Men när jag själv skriver om ett ämne där det finns någon annan som redan har skrivit något jättebra som hänger ihop med det som jag skriver om, även om det inte är exakt samma sak som jag skriver, så vill jag ju gärna tipsa om den andra bloggarens bra inlägg genom att länka direkt till inlägget och till bloggen i fråga.
  För varför uppfinna hjulet på nytt så att säga, när någon annan redan har gjort det.

  Om du förstår vad jag menar, blev lite svamligt här känner jag… 🙂
  Kram
  Linn

  Svara
 2. Linn says:

  Hej, vilken söt liten sak!
  Tänkte bara kolla att det är ok att jag har länkat till din blogg och till ditt inlägg om tvättcirkeln. Jag följer just nu FlyLadys nybörjarsteg och idag handlade det om just tvätt och ditt tvättcirkelinlägg gillade jag så mycket att jag gärna ville tipsa om det i sammanhanget tvätt. Om det inte är ok hojta till så raderar jag såklart.
  Med vänlig hälsning,
  Linn

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!