Inspiration hall – Formex 2013

Rapporten om mina Formex mäss-fynd fortsätter. Här kommer lite inspiration.

Göteborgsbaserade Peter Nyberg och hans Kredema Design har blivit utvald att ställa ut inom kategorin Young Designers med denna ”Jättenypa”.

Jättenypa - hall eller vardagsrum

Kanske inte den mest effektiva förvaringslösningen, men snygg och inspirerande. Passr kanske bäst som prydnad i vardagsrummet.

Här är en lite kul hallösning med inbyggd förvaring i stolen från Hessleberg i Motala.

Hällta Hallstol med förvaring

En annan lösning av samma leverantör är Hallmöbeln Agaton.

Anpassningsbar hallförvaring Hessleberg

Den här går att anpassa efter egna behov på flera sätt. Man kan flytta på knopparna och på så sätt justera höjden för dem. Man kan komplettera med hatthyllan och hänga den både på höjden och på bredden. Mått 60×112 cm. En flexibel retrolösning. Jag tycker inte att just den färgen på bilden är så snygg, men den finns även i vitt och svart.

Sedan blev jag lite förtrollad av den här montern:

Förvaring från Waterquest

Danske Waterquest bjöd på en riktig färgpalett av skåp, post- eller pappersförvaring samt nyckelskåp. Dessa förvaringslösningar passar egentligen i både i hallen, barnrummet eller på kontoret.  Waterquest finns i utvalda butiker samt på Lekmer.se i begränsad färgupplaga.

Som sagt – svårt att prioritera bland alla bilder.. Jag får återkomma med fler fynd i övriga inlägg så småningom, så får denna sammanfatta Formex 2013:

Formexmässan 2013

/Paulina

5 Kommentarer
 1. Anders Eriksson says:

  Fint att du hittade AGATON och HÄLLTA på Formex. Det är jag, Anders Eriksson som ritat dom. Form och funktion är gott när dom får vara och verka tillsammans:) Vilken spännande blogg du har. Förvaring är en svår nöt att knäcka. Ser fram emot att följa din ”förvaringsresa”.

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Anders,

   Vad roligt att du hittade hit. Hoppas att du skrev upp dig på att följa kommentarer på detta inlägg så att du kan svara på eventuella frågor om dina produkter:) Visst är förvaring en svår nöt att knäcka – men också en mycket rolig en!

   Svara
 2. Liie says:

  Men vad är det för en blogg jag har hittat! Såg inte förrän jag skrivit förra kommentaren att bloggen heter förvaringsdrottningen, Jag ÄLSKAR förvaring och att ha ordning och reda överallt. Ibland tror jag att jag är den enda som är sådär sorteringsgalen, skönt att ha hittat en hel blogg om det, här ska följas!

  Svara
  • Paulina says:

   Det är precis därför jag startade bloggen:) Kändes som att man var ensam om sina organiseringsidéer, men vi är faktiskt ganska många:) Kul att du hittade hit! Kom gärna med tips eller förslag på saker som du vill läsa om!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!