Innovativt multiskåp – Formex mässan 2013

Att kliva in på Formex mässan är som att vara barn i en godisaffär. Fullt med oemotståndiga saker. Så jag har fotat som en galning och sitter nu med massor med bilder. Kan ju inte bombardera er med alla dessa, så jag ska verkligen försöka att organisera och kategorisera det lite:)

Jag börjar med en förvaringslösning från CreaTiva Inredningar, som jag tycker var den mest innovativa på mässan.

Multiskåp stängd - CreaTiva Inredningar

Jaha, ett vägghängt skåp tänker man. Och så öppnar man skåpet:

Multiskåp öppen - CreaTiva lösningar

.. och i det finns alla tänkbara förvaringslösningar. Som en hårvård, smink och smyckes walk-in-closet:)

Multiskåp inuti - CreaTiva Inredningar

Här har man tänkt på att man ska kunna hänga upp sina örhängen, ställa nagellack på en för ändamålet avsedd hylla, hänga upp plattång och hårtork. Här finns det lådor för diverse småsaker som exempelvis övriga smycken eller krämer, både i skåpet och på insidan av skåpsdörren. Och naturligtvis även en spegel, så att man inte ska behöva gå någon annanstans när man gör sig i ordning på morgonen. Och det behöver man verkligen inte göra även när man torkar eller plattar håret, för det finns även inbyggda kontakter i skåpet:) Och för att detta inte ska vara nog, så är ljuset i skåpet kopplat till en rörelsedetektor, så det tänds när man sträcker fram handen. Yes, de har verkligen tänkt på allt. Snacka om smart förvaring.

Detta skåp passar självfallet i badrummet. Men jag ser den även i hallen eller t o m i vardagsrummet i mindre lägenheter.

Tänk vad mycket man kan få plats med i ett väl genomtänkt skåp. Designern av skåpet sa att hans inspiration var hans tonårsdotter – det kan man förstå:)

Over and out for now. Återkommer med fler Formex 2013 rapporter:)

/Paulina

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!