Mina förvaringstips i TV4 Nyhetsmorgon

Idag hade jag det stora nöjet att vara med i TV4 Nyhetsmorgon. Jag fick uppgiften att skapa ordning i Tilde de Paulas låda. Ni vet, en sådan låda där man slänger in det mesta som man inte vet var man ska lägga. Det kliade i händerna redan när jag såg den och det var fantastiskt kul att sortera i den:)

Förvaringdsdrottningen i TV4 Nyhetsmorgon

Här förklarar jag varför man ska ha ordning och reda (glömde att säga att det ger en enorm tillfredsställelse att skapa ordning bland saker!)

Här börjar jag röja i Tildes låda och förklarar hur man ska tänka när man strukturerar upp

.. och så här blev det!

/Paulina

PS. Det var även ett annat inslag med, där jag pratade om förvaringen av julprydnader, och där återberättade jag bland annat era tips, kära läsare, så tack för dessa!

Och förresten, jag var så imponerad över hur trevliga och hjälpsamma alla var på TV4. Varenda person som jag träffade. Snacka om en fantastisk atmosfär på en arbetsplats:)

21 Kommentarer
 1. Ann Landegren says:

  Hej! Jättebra tips du hade! Jag försöker också hitta ”nagellacksskåpet” från Muji, men har gått igenom alla Åhlens produkter från Muji, men hittar den inte? Med vänlig hälsning, Ann

  Har du något art.nr?

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Ann!

   Har du tittat på i deras webbshop? Det enda jag kan råda dig är att gå till affären. Jag tror inte att alla produkter är upplagda på webbshoppen. Och finns det ingen MUJI nära dig så skulle jag faktiskt ringa dem. Jag hade själv svårt att hitta förvaringen på Åhléns City i Stockholm. Den ligger väl gömd längst ner på en hylla av någon anledning.. Jag har dessvärre inget artikelnummer.

   Hoppas att du får tag på det!
   /Paulina

   Svara
 2. Jessica says:

  Kollade på Tv4 imorse och undrar vart ifrån nackellacks ”skåpet” och den du hade krämer och smink i kommer ifrån!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Jessica,

   Den kommer från MUJI, en japansk kedja som finns i utvalda Åhléns butiker. För att veta exakt var de finns, gå in på åhléns.se.

   Lycka till!
   Paulina

   Svara
 3. Caroline says:

  Du är så grym! 🙂 Önskar att jag var som du, jag är tyvärr tvärt om. VILL ha ordning, men har verkligen kaos! Vill du ha ett stort projekt att sätta tänderna i så välkommen hem till mig! 😉 Var köper du de mindre förvaringslådorna någonstans? Jag har länge letat efter ett sätt att dela upp större lådor så att man får ordning på sakerna som finns i lådan och allt inte bara ligger huller om buller. Tack så mycket om du svarar. Kram C

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Caroline,

   Verligen tusen tack för den fina komplimangen. Haha! Om du verkligen har svårt att komma igång så får du får gärna skicka bilder och beskriva vad du behöver hjälp med, så ska jag försöka komma med lite tips och råd. De mindre förvaringslådorna, som jag visade i TV4 Nyhetsmorgon, köpte jag på Granit. De är jag riktigt nöjd med. Men de finns även på IKEA exempelvis.

   Hoppas att det besvarade din fråga, annars får du gärna höra av dig igen!
   Paulina

   Svara
 4. Cecilia says:

  Även jag hittade hit tack vare inslaget i Nyhetsmorgon. Jag bara ÄLSKAR ordning och reda, att strukturera och fixa, så din blogg är något av en guldgruva för mig.
  Satt en timme och läste in blogg i tisdags.
  I am hooked. Hurra!

  Svara
 5. KataM says:

  Vilken underbar blogg! Kan inte se mig mätt på alla fiffiga förvaringstips. Jag är inne på samma linje som du – livet blir så mycket enklare om man har ordnig och reda på sina pinaler. Men nu har jag stött på min överman och det är toppen, för då kan jag få fler idéer. Tack för det!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Katarina!
   Ledsen för sent svar. Den här kommentaren klassade WordPress som spam av någon anledning. Förstår verkligen inte varför. Tur att jag kollade där!

   Tusen tack! Väldigt kul att höra och mycket roligt att du hittade hit. Du får gärna dela med dig av dina tips!

   Svara
 6. Weronica says:

  Fasiken vad du är bra.. Jag har (efter jag flyttat) sorterat upp småsaker, och märkt med dymo, i en ”verktygslåda” från clas olsson. Så bra och lätt att hitta!

  Svara
 7. Karin says:

  Hittade hit tack vare inslaget i tv4 och det är glad för! Jättebra blogg om ordning och reda, kul att det är fler som har det som intresse. Ska fortsätta följa dig!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!