Carolines kryddhylla

Det finns inget som är roligare än när någon av er läsare blir inspirerad eller får avnändbara tips för att göra om där hemma. Det är ju exakt det den här bloggen är till för.

Därför blev jag så oerhört glad när jag fick ett brev från Caroline som efterfrågade lösningar på kryddförvaring. Det resulterade i ett inlägg om smarta och snygga kryddhyllor. Jag hoppades på att Caroline hade fått några tips som hon fann användbara.

Efter ett litet tag låg det ett nytt brev i min e-brevlåda:

Hej Paulina,
Tro det eller ej, men i helgen fick vi våra små ändor ur vagnen och åkte till ikea, köpte tavellister OCH satte upp dem samma helg. Normalt sceanrio är annars att vi åker till ikea för att köpa smart förvaring, tar med det hem, klappar oss själva på axeln för att vi är så duktiga och tre månader senare är det fortfarande inte monterat eller ihopsatt. Men som sagt, mirakel kan ske. Skickar med en bild på resultatet, som jag för övrigt är ruskigt nöjd med, det blev ännu bättre än jag trodde. Ursäkta bildkvalitén, den är tagen med min ipod och ganska dåligt ljus. Notera gärna receptpärmen från Bookbinders design 🙂
Stort tack för input och hoppas du får en trevlig vecka.
Varma hälsningar Caroline

Carolines kryddhylla

Det blev ju hur snyggt som helst. Tusen tack, Caroline, för att du delade med dig av hur det blev!

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!