Kupol – IKEA:s stapelbara förvaringslådor

En sak vet man – finns det någon framgångsrik möbeldesign eller någon annan lösning för hemmet på marknaden, så kommer IKEA förr eller senare att modifiera den lite och ge ut i egen regi till lägre pris.

Utifrån förvaringsperspektivet har jag inte haft mycket att rekommendera på IKEA, som har saknat bra förvaringslösningar för hemmet. Men deras senaste förvaringslösning är riktigt genomtänkt. Man förmodligen kikat på Granits och MUJIs lådsystem när man tog fram Kupol.

Kupol

Stapelbart  – check, lådor – check, halvtransparent – check. Hjul – check (kan köpas till), Olika storlekar på lådsaster som kan staplas på varandra – check. Jepp, de har fått med allt.

Inte lika snyggt som föregångarna, men funktionellt och mer prisvärt. Ovan ser ni hur man kan sätta ihop olika slags lådor och stapla ovanför varandra.

Riktigt roligt att se alla det finns allt fler fristående lådsystem att köpa, där man har tänkt hela vägen med att kunna bygga på sin förvaring utifrån behov. Att köpa en låda här och där är ingen långsiktigt bra förvaringslösning (om det inte är snygga lådor som ska visas upp vill säga)

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!