Yes I found it – skåp under 30 cm djup vill säga!

Jajamän. Den som söker, hon finner. Och vad jag har sökt.

För ett tag sedan frågade Katarina mig om jag hade några bra tips på skåp under 30 cm djup, och jag frågade mina kära läsare. Men varken jag eller ni hade något bra alternativ förutom köksöverskåp på IKEA. Men nu blir det ändring på detta.

Bolia har uppenbarligen förstått att det finns efterfrågan på plattare skåp. Och de har kommit med en hel serie som lösning!

Say hallo till Tilo – ett skåpsystem för hallen med några olika alternativ:

Skår 29 cm Bolia

Höjd:70 cm, Bredd:80 cm, Djup:29 cm. Den finns även med två luckor i stället:

Skåp 29 cm - två dörrar

Och vill man ha ett högt skåp, så finns det också:

Skåp under 30 cm djup Bolia

Höjd:160 cm, Bredd:50 cm, Djup:29 cm.

Gillar du inte färgerna på bilderna? Lugn. De finns i fler färger. Jag tycker för övrigt att de passar även i andra rum och inte enbart hallen..

Katarina – hoppas att detta förslag är var du sökte:)

/Paulina

5 Kommentarer
 1. Eva Hägermslm says:

  Jag är också ute efter ett skåp, men önskar bara 15 cm djup ca 1 m högt. Ska ha den bredvid ytterdörr.
  Vet du något?

  Svara
 2. Åsa Kjellberg says:

  Hej Nu är det 2013 och jag är oxå ute efter 30 cm djupa skåp. Och snubblade över de perfekta på min dotters skola. De så kallade materialskåpen (kommer ni håg, där glosböcker och andra skrivböcker låg) är höga och 30 cm djupa! Nu återstår bara att föröka hitta vart man kan köpa dem! Mvh Åsa

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Åsa,

   Det roligaste är nog att hitta sin unika lösning. Då blir det ju en unik inredningsdetalj hemma. Men jag vet faktiskt inte vad materialskåpen är för något. Minns bara de vanliga metallskåpen som man fick nyttja – är det dem du menar? Fast de var nog djupare än 30 cm..

   Svara
 3. Maria says:

  Det hade varit rejält najs om man kunde ha det höga skåpet som städskåp, får nog ta en tur inom Bolia och kolla om man får in en dammsugare. Tack för tipset!

  M

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!