En mindre flyttlåda med avdelare

När jag var student och flyttade mellan olika boenden (vilket hände ganska ofta), gick jag alltid till en dagligvarubutik och bad om några bananlådor. Några år senare slutade butikerna att lämna ut dessa av någon anledning och så fick man vackert åka till IKEA och köpa riktiga flyttlådor. IKEAS flyttlådor är bra, men de är också större, vilket i de flesta fall var positivt vid en flytt. Men ibland vill man ha en mindre låda för att flytta eller förvara saker i.

Härom dagen hittade jag ett substitut till denna låda på Överskottsbolaget. Dem ska man för övrigt inte räkna bort när det gäller förvaring. Det finns en hel del fynd att göra på ÖB. Fast man vet aldrig var man hittar förstås.

Hur som helst. Så ser lådan ut:

Måtten är 38 cm bredd, 38 cm höjd och 28 cm djup. Och så kan man skriva på sidorna vad den innehåller, vilket en strukturperson som jag så klart gillar:)

Till lådan kan man sedan köpa avdelare, vilket gör att den lämpar sig alldeles utmärkt att exempelvis förvara glas eller flaskor i. Äntligen säger jag bara.

Men som sagt – nu hittade jag detta på ÖB och de har inget fast sortiment. Så tipsa gärna om ni vet något annat ställe som alltid har denna flyttlåda hemma.

Storage on!

Paulina

6 Kommentarer
  1. Beatrice says:

    Vinkartongerna från systemet är perfekta att frakta ex. glas i. Billigare och smartare kommer man nog inte undan 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!