reseförvaring smcken

Vinn någon av mina förvaringsfavoriter!

Jag kom på att det nu är drygt ett år sedan jag startade denna blogg. I oktober förra året  utlovade jag i mitt första inlägg att den skulle innehålla tips, idéer och bilder på hur man kan göra för att förenkla sitt liv med hjälp av smarta förvaringslösningar och annat som förenklar vardagslivet. Det har jag försökt att hålla mig till.

Jag har fått många bra frågor och tips från läsare som har bidragit till innehållet. Nu tänkte jag fira ett år (jag vet att jag är lite sen) med att utlysa en tävling:) Och jag tänkte att den skulle gå ut på att ni skickar in era smarta förvaringslöningar eller andra lösningar som förenklar vardagslivet, och jag väljer den som jag tycker är bäst. Det kanske räcker att skicka en rad, där ni beskriver tipset. Eller så skickar ni en bild eller en video på saker som ni är stolta över att ni hade fixat till hemma, på arbetsplatsen eller någon annanstans. Eller sådant som gör er vardag effektivare.

Det ni kan vinna är någon av mina tre förvaringsfavoriter, som är följande:

reseförvaring smcken

Förslutbar ask med sex stycken fack – för små saker både i hemmet och på resan. Jag reser aldrig utan den:)

sminkförvaring - tävling

Transparent utdragbar låda med sex stycken justerbara fack. Lämplig för det mesta, men framför allt smink, och en sådan har jag själv i badrummet. 

smyckespåse

Vacker tygpåse för småsaker att bära med sig i väskan exempelvis. Jag såg dem i Peking när jag var där och de följde med mig hem:)

Maila era bidrag till [email protected]. Skriv gärna med adress på en gång och glöm inte att ange vilken vinst du helst vill ha. Svaren behöver jag ha senast söndag den 18:e november. Dagen därpå koras vinnaren!

/Paulina

PS. Och kom ihåg – förvaring kan man aldrig ha för mycket av:)

0 Kommentarer
 1. Annica says:

  Hej!

  Vilken inspirerande blogg! Jag är väldigt förtjust i ordning och reda. Min familj brukar säga att jag millimeteranpassar;)

  Det jag undrar över är var du köpt boxen på översta bilden. Den skulle vara perfekt att förvara örhängen i på resan så en sån måste jag bara köpa. Det blir lätt o-ordning i necessären;)

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Annica,
   Tusen tack!!! Väldigt kul att höra! Boxen kommer från MUJI och är ett av mina allra bästa köp (har faktiskt två st). Jag har den alltid med mig när jag reser och använder den dagligen i övrigt. Då slipper man packa ner sina örhängen – ett arbetsmoment mindre:) Muji finns på utvalda Åhlénsvaruhus ifall du inte har hört talas om kedjan. Gå i så fall in på Åhléns hemsida och sedan MUJI så får du se var du hittar dem. Lycka till!

   Svara
 2. Annica says:

  Hej!

  Vilken inspirerande blogg! Jag är väldigt förtjust i ordning och reda. Min familj brukar säga att jag millimeteranpassar;)

  Det jag undrar över är var du köpt boxen på översta bilden. Den skulle vara perfekt att förvara örhängen i på resan så en sån måste jag bara köpa. Det blir lätt o-ordning i necessären;)

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Annica,
   Tusen tack!!! Väldigt kul att höra! Boxen kommer från MUJI och är ett av mina allra bästa köp (har faktiskt två st). Jag har den alltid med mig när jag reser och använder den dagligen i övrigt. Då slipper man packa ner sina örhängen – ett arbetsmoment mindre:) Muji finns på utvalda Åhlénsvaruhus ifall du inte har hört talas om kedjan. Gå i så fall in på Åhléns hemsida och sedan MUJI så får du se var du hittar dem. Lycka till!

   Svara
 3. Moa sved says:

  Uppskattar din blogg väldigt mycket. Har precis flyttat till min första lägenhet. Har följt din blogg, och de har varit till stor hjälp. Tack för alla tips och idéer 🙂

  Och klart man ska vara med i tävlingen. Hoppas du får in många roliga bidrag!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Moa,

   Vad roligt att du tycker att du har nytta av bloggen! Det är precis det som är poängen med den. Och tack så mycket för ditt bidrag! Hör gärna även av dig om det är något speciellt du vill läsa om. Och vilken fin blogg du har!

   /Paulina

   Svara
 4. Moa sved says:

  Uppskattar din blogg väldigt mycket. Har precis flyttat till min första lägenhet. Har följt din blogg, och de har varit till stor hjälp. Tack för alla tips och idéer 🙂

  Och klart man ska vara med i tävlingen. Hoppas du får in många roliga bidrag!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Moa,

   Vad roligt att du tycker att du har nytta av bloggen! Det är precis det som är poängen med den. Och tack så mycket för ditt bidrag! Hör gärna även av dig om det är något speciellt du vill läsa om. Och vilken fin blogg du har!

   /Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!