Handbag Organizer hjälper dig att hitta snabbare i handväskan

Ordning i handväskan är inte det enklaste. Här kommer i vilket fall ett hjälpmedel – handbag organizer från Fashion Bitch.

Handbag organizer

 

Vad jag gillar med den? Att den har flera olika fack. Jag har köpt en väska helt utan dem – totalt opraktisk med andra ord – men snygg!:) Den här necessären löser mitt problem, då man kan med hjälp av den organisera saker i väskan på ett bra sätt ändå. Fem sidofack totalt – två stora på ena sidan och tre mindre på andra. Perfekt för mobil, läppbalsam (som jag är beroende av) rikskuponger, T-baneremsa eller andra mindre saker som man vill veta exakt var man har dem.

Den är gjord av ett ihåligt material, så att man kan ana sakerna inuti, vilket jag tycker är bra. Fast får jag önska något så är det att denna handbag organizer kommer i fler (ljusare) färger, för då blir det ännu lättare att hitta sakerna i den:)

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!