Shoppy – interaktiv och smart inköpslista

Jag älskar appar som underlättar och effektiviserar vardagslivet. En som jag använder dagligen är Shoppy. Det är en inköpslista. Men inte vilken inköpslista som helst. De har tänkt på ett antal saker:

  • Det man en gång har skrivit in att man ska handla finns där som en slags bruttolista som man kan välja ifrån, vilket gör det lättare att komma på saker som man ska handla nästa gång man skapar en inköpslista
  • När man går runt i affärren bockar man av saker som man har lagt i korgen. Det gör listan lättare och snabbare att läsa, då saker som man är klar med försvinner och kvar blir enbart det som återstår at handla.
  • Appen kommer dessutom ihåg ordningen man har bockat av sakerna, vilket gör att varorna i appen ligger nära varandra på samma sätt som i butiken nästa gång man handlar.
  • Har man inte handlat en vara så kan man låta den att låta den vara kvar, så har men den med till nästa gång.
  • Är det någon annan än du som ska handla kan du enkelt maila listan.
  • Förutom inköpslistan finns det en enkel anteckningssida om det är något speciellt man ska komma ihåg.

shoppy

Jag brukar skriva in varorna i appen allt eftersom jag kommer på vad jag ska handla. Så min inköpslista har jag alltid på mig. Och är det inte jag som ska handla så kan jag bara skicka den vidare till min man. Hur smidigt som helst. Nu har man dessutom aldrig problemet att man har glömt inköpslistan hemma. Och den är mycket enkel att använda.

Så – smidigare shopping åt folket!

/Paulina

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!