Pimpa up dina pärmar

Detta med snygga pärmar har jag tänkt att skriva lite mer om. I mitt tidigare inlägg tipsade jag om var man kan köpa snygga pärmar. Men de kan man så klart även göra själv:)

Den här pärmen gjorde jag när jag gick på gymnasiet (möjligtvis framgår det av det pubertala innehållet…) – ett tidningscollage som jag klädde pärmen i. Den gör mig fortfarande glad när jag tittar på den, så jag använder den än idag.

pärmar kan du pimpa upp själv så att det blir snygga

Man kan även klä pärmar i tyg. På sin blogg visar Nina Ruthström exakt hur det går till samt visar upp en mängd snygga pärmar som hon har klätt om själv.

I övrigt tycker jag att de traditionella pärmar är bäst. Ni vet, de svarta med blått eller rött rygg. Man kan exempelvis köpa pärmar på exempelvis Granit, men varje gång man ska stänga pärmen måste man rätta till alla papper så att de ligger på en och samma sida om ”ringarna”. Annars fastnar pappren och den går inte att stänga. Detta händer inte med de traditionella pärmarna. Där viker ju pappren ut sig på bägge sidorna och ligger där tills du sätter ihop dem, och när man här ett ”klick” så vet  man att papprena är ”stängda” och att allt sitter i pärmen som det ska. Hoppas att ni förstår hur jag menar..  Utan bra funktion ingen bra pärm helt enkelt – hur snygg den är. Bättre i så fall att sätta sin egen personliga prägel på de traditionella pärmarna tycker jag:)

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!