Veckans utmaning: ordning bland matlådor

Mitt track record vad gäller veckans utmaning är inte den bästa – minst sagt. Jag skulle ju fixa en sak i veckan, och det har ju gått si då där med det… Men den här veckan har jag i alla fall tagit tag i en sak som jag länge har småretat mig på – högen med matlådor.

Det blir snabbt oordning bland matlådor. Och så ligger de där huller om buller. När man har hittat rätt storlek på en matlåda som man ska ha så ska man även hitta locket till den.

Så nu har jag röjt – skapat ordning som jag hoppas ska hålla i längden, varit yteffektiv så att mycket fick plats samt hittat ett sätt att snabbt hitta locken:

  • jag har lagt matlådorna inuti varandra (inget rocket science här precis..)
  • jag har lagt locken till lådorna jämte dessa och i samma ordning som matlådorna ligger. Så varje lådgrupp har en lockgrupp vid sidan om. Det är här jag tycker att jag har hittat ett smart sätt att hålla ordning och hitta snabbt.

ordning-bland-matlador

PS: Om du är sugen på snyggare eller roligare maltådor.

/Paulina

0 Kommentarer
  1. Lisa says:

    Ännu smidigare för att hålla ordningen är att bara köpa samma typ av matlåda i olika storlek så slipper man fundera över vilket lock som hör till vilken låda – det införde mannen hos oss!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!