Sängar med inbyggd förvaring:)

Härom dagen fick jag följande kommentar från Mickey:

Hej, när det gäller sängar, kan du skriva något om sängar med inbyggd förvaring t ex lådor i sängstommen. Vi har funderat på det länge men kommer inte till skott än…

Your wish is my command!

Jag tänkte börja med ett inlägg med lite allmän inspiration. Här kommer en lösning för sovrummet:

fotokälla: Mäklarhuset

Här har man använt alkaven för att ”rama in” sängen. Man ha lagt lådor längst ner och satt en mdf-skiva ovanpå, och på den en madrass. Ganska vanlig lösning för hembyggda sängar med förvaring har jag förstått.

Om ni bortser från den burriga stilen som kanske inte tilltalar alla, samt plottriga detaljer, så är det två sängar ovanför varandra, som är som små rum i rummet. De har förvaring längst ner och står mitt i rummet – ganska ovanligt, men på det sättet skapar två avskilda arbetsplatser. Skulle vara intressant att se resten av rummet. Jag skulle hellre vilja se det på andra sidan väggen där det inte fanns en dörr. Men hur som helst – intressant idé.

fotokälla: Freshome

Här gillar jag själva förvaringslösningen och då framför allt hyllan som avskärmar sängen från resten av rummet, att den inte är lika hög hela vägen och att den är öppen på vissa ställen.

Fler lösningar på dubbelsängar hittar ni på Freshome.

fotokälla: Living Etc.

Har man lyxen att ha ett avlångt rum kan man bygga förvaringen som en avdelare av sängen. Mycket saker man får plats i alla lådor på bilden ovanför!

OK. Det här får bli en första säng-med-förvaring inlägg. Fler kommer:)

Storage on!

Paulina

Följ mig gärna via Facebook:

Eller på Instagram:

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera gärna!