Clear – att-göra-lista i appversion

Jag är en riktig att-göra-listor freak. Jag gör listor för ALLT. Sanningen är att jag faktiskt måste göra dem för annars så maler saker i mitt bakhuvud och jag kan inte koncentrera mig på det jag just för tillfället håller på med.

Förr gick jag runt med ett litet anteckningsblock i handväskan. Numera finns det alla dessa fantastiska hjälpmedel till appar:)

Det finns en hel del att välja bland där. Appen jag använder heter Clear. Den är tilltalande för ögat, mycket användarvänlig och uppfyller sitt syfte. Man kan göra olika sorts listor på den och på så sätt kategorisera dem. Sedan gillar jag att man kan stryka det man har gjort och att det då flyttas längst ner på listan (mycket pedagogiskt och dessutom uppmuntrande då det får en att känna sig duktig som har åstadkommit saker:). Eller ja, kolla själva vad den kan göra.

[vimeo http://www.vimeo.com/35693267 w=400&h=300]

Det enda jag saknar i den är att dela en viss lista med någon annan. Har man ett renoveringsprojekt hemma exempelvis vore det bra att kunna dela att-göra listan med sin respektive. Eller om man är flera som ska ordna en fest. Men det finns andra appar som är mer inriktade på just större projekt, som Orchestra till exempel.

En rolig sak vad gäller Clear: när man pysslar med appen kan det plötsligt dyka upp små citat som förgyller den, som denna av Bruce Lee:

”If you love life, don’t waste time, for time is what life is made up of.”

Totally agree. Detta på tal om förvaring av saker att komma ihåg alltså:)

/Paulina
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!