frågetecken

Läsarfråga: var kan man få tag på plattare skåp (max 30 cm)?

Hallo kära läsare,

Nedan ser ni en fråga från Katarina angående plattare skåp. Jag har inget bra svar på den, men kanske någon av er vet och kan tipsa?

Tack på förhand!

/Paulina

var kan man få tag på plattare skåp

Hej Paulina,

Matnyttig blogg detta! Jag har redan tagit till mig en del tips, som det senaste med pedalhinken.

Här kommer en efterlysning som kanske du eller någon annan som läser denna blogg kan svara på.
Jag är på jakt efter någon slags skåplösning (som står på golvet eller vägghängd) som inte är djupare än max 30 cm, gärna 25 cm! Cirka 1-1,20 cm hög och 1,50 bred. Är flexibel vad gäller alla mått utom djupet. Den ska vara snygg också! Jag kan omöjligt vara den enda personen på jorden som söker detta, men tanke på att vi bor mindre och mindre. Är lite förvånad över att möbeltillverkare inte satsar mer på detta. Någon som har några tips?

//Katarina

 
14 Kommentarer
 1. Paulina says:

  Tusen tack för alla tipsen! Verkligen snällt av er. Det verkar onekligen som att IKEA är lösningen på allt…:) Hoppas att Katarina känner att hon fick svar på det hon sökte. Fortsätt gärna tipsa om ni vet några andra lösningar! Och har ni bilder på era IKEA lösningar så får ni hemskt gärna skicka dem till mig, så lägger jag upp dem på bloggen som inspiration:)

  Kram
  Paulina

  Svara
 2. Paulina says:

  Tusen tack för alla tipsen! Verkligen snällt av er. Det verkar onekligen som att IKEA är lösningen på allt…:) Hoppas att Katarina känner att hon fick svar på det hon sökte. Fortsätt gärna tipsa om ni vet några andra lösningar! Och har ni bilder på era IKEA lösningar så får ni hemskt gärna skicka dem till mig, så lägger jag upp dem på bloggen som inspiration:)

  Kram
  Paulina

  Svara
 3. Kristina says:

  vet inte exakt vad du söker, men IKEAS minsta Billy-bokhylla är ju 106 cm hög, 40 cm bred och 28 cm djup. Du kanske kan ställa ihop flera om du vill ha 150 cm skåp i bredd? Man kan även köpa skåpdörrar till dem nuförtiden! Har själv en sån fast 202 cm hög och de tar verkligen ingen plats och kan proppas full med saker 🙂 /Kristina

  Svara
 4. Kristina says:

  vet inte exakt vad du söker, men IKEAS minsta Billy-bokhylla är ju 106 cm hög, 40 cm bred och 28 cm djup. Du kanske kan ställa ihop flera om du vill ha 150 cm skåp i bredd? Man kan även köpa skåpdörrar till dem nuförtiden! Har själv en sån fast 202 cm hög och de tar verkligen ingen plats och kan proppas full med saker 🙂 /Kristina

  Svara
 5. Annika says:

  IKEA’s Billy-hylla är 28 djup och finns i div höjder och bredder med tillbehör som dörrar och hyllor. Du borde kunna bygga ihop det du vill ha. Fråga dem gärna på varuhuset om hjälp, det brukar jag göra.
  mvh Annika

  Svara
 6. Annika says:

  IKEA’s Billy-hylla är 28 djup och finns i div höjder och bredder med tillbehör som dörrar och hyllor. Du borde kunna bygga ihop det du vill ha. Fråga dem gärna på varuhuset om hjälp, det brukar jag göra.
  mvh Annika

  Svara
 7. Beatrice says:

  Köksöverskåpen är ofta 30 cm djupa. Det kan bli riktigt snyggt med en snygg skiva ovanpå. Fantasin sätter gränsen =)

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!