Kom ihåg när du ska ta dina vitaminer:)

För ett tag sedan gick jag till en kinesolog. Ut kom jag med en hel del vitaminburkar. Det enda skulle jag ta morgon och kväll, det andra bara vid lunch, det tredje endast vid frukost osv. Jag tänkte att jag måste strukturera det på något sätt så att det inte tar mig en evighet vid varje måltid att klura ut vilken av vitaminerna jag ska ta.

Så jag klistrade på en liten bit av sådant där renoveringstejp (det heter förmodligen inte så..). På den skrev jag när varje vitamin skulle tas. Då gick det bra mycket snabbare:)’

kom-ihag-att-ta-dina-vitaminer

/Paulina

0 Kommentarer
  1. Christina says:

    Vore det inte ännu smidigare att köpa en sådan där dosett eller vad de heter på apoteket och portionera ut alla tabletter för t.ex. en vecka i taget i små fack? Etiketter på burklocken är väl ok som underlag för den utportioneringen, men en dosett måste väl vara enklare varje gång man ska ta själva tabletterna?

    Svara
  2. Christina says:

    Vore det inte ännu smidigare att köpa en sådan där dosett eller vad de heter på apoteket och portionera ut alla tabletter för t.ex. en vecka i taget i små fack? Etiketter på burklocken är väl ok som underlag för den utportioneringen, men en dosett måste väl vara enklare varje gång man ska ta själva tabletterna?

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!