Tack för tipsen kära läsare!

Nu är gåtan löst. Samma artikel som publicerades i Stockholms Innestadstidningar publicerades även förra veckan i Tidningen Centrum: Majona-Linné, Nordost och Hisingen, samt Västerås tidning.

Förvaringsdrottningen i tidningen Centrum

Tack kära läsare för info om detta!

/Paulina

0 Kommentarer
 1. Liselott says:

  Hej! vilken underbar blogg du har! Det var den bästa jag någonsin läst! Detta komer att bli min absoluta favorit! som jag har letat efter olika sorterings eller ”röjairöran”råd och nu- samlat snyggt smart och mycket trevligt skrivet. Fick genast rekomendera denna till mina väninninor! Tusen tack igen!! Helt underbart!
  Glada hälsnignar Liselott

  Svara
  • Paulina says:

   Liselott,
   Jag vet knappt vad jag ska svara. Jag blev helt lyckligt över ditt brev! Varje gång jag skriver ett inlägg så är det i hopp om att så många som möjligt ska tycka att det är vettiga och bra tips som underlättar deras vardag. Så att höra att det kan bli precis som jag har tänkt och att du uppskattar det så mycket gör mig lycklig!

   Tack så jättemycket för det!!!

   Hör gärna av dig igen ifall det är något särskilt som du vill att jag ska skriva om!

   Varma hälsningar
   Paulina

   Svara
 2. Liselott says:

  Hej! vilken underbar blogg du har! Det var den bästa jag någonsin läst! Detta komer att bli min absoluta favorit! som jag har letat efter olika sorterings eller ”röjairöran”råd och nu- samlat snyggt smart och mycket trevligt skrivet. Fick genast rekomendera denna till mina väninninor! Tusen tack igen!! Helt underbart!
  Glada hälsnignar Liselott

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!