frågetecken

Vem har nyligen skrivit om Förvaringsdrottningen?

Vem har nyligen skrivit om Förvaringsdrottningen

De senaste dagarna har Förvaringsdrottningen fått massvis med besök – så där sexdubbelt mer än vad jag brukar få. Sådana plötsliga läsarstormar brukar innebära att någon har skrivit om bloggen. Det är naturligtvis fantastiskt kul, men nyfiken som jag är skulle jag gärna vilja veta vad det handlar om.. så om ni har sett något får ni gärna tipsa mig:)

Tack på förhand!

/Paulina

0 Kommentarer
 1. ÅsaS says:

  Västerås Tidning har en helsida i sin tidning idag, 17 juni. Tack vare den hittade jag hit! Och här kommer jag att leta många bra och fina tips.
  Tack för att du delar med dig!

  Svara
 2. Jasmine says:

  Hej, hej! Jag och min kära mamma kikar idag in här för första gången. Vi blev tipsade om din blogg i en av lokaltidningarna, antagligen Torslanda Tidning eller tidningen för alla Hisingsbor (Göteborg). Det var i alla fall roligt att kika in här, du kommer med bra tips. Tack för dem!
  Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!