Plötsligt så händer det! (så behåll dina extra knappar)

Ofta när man köper olika plagg så får man extra knappar. Dessa vet man ofta inte vad man ska göra med. Jag brukade tänka att vid det laget som jag kommer att behöva någon av dessa knappar så kommer jag att ha slarvat bort dem.

Men jag började ändå att lägga dem i en låda. Sedan flera år tillbaka. Hittills har jag aldrig behövt någon av dem. Tills förra veckan, då jag plötsligt tappade en knapp till min kappa. Och gissa vad – den fanns i lådan! Tänk att man kan bli så lycklig över en sådan sak:)

Min knapplåda är en vanlig skokartong där jag bara slänger alla knappar som kommer med plaggen.

Så mitt tips är: spara på era extraknappar – ni kan behöva dem en gång!

forvara-knappar

/Paulina

PS. Om annan småförvaring kan du läsa här.

0 Kommentarer
  1. Hannah says:

    ett steg längre är att faktiskt oxå märka knapparna med vad dom hör till för det kanske itne är självklart när högen är stor!! =) ..har läst nåt tips nån gång om o häfta in dom i ett block o skriva vad dom hör till tex…

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!