Hemma hos Pega och Sirous..

.. eller konsten att ytoptimera sin garderob och hålla det vackert även inuti byråer.

Vissa hem är exeptionella. De är både vackra och personliga och har något som gör dem oförglömliga. Pega och Sirous hem är ett sådant. Allting är minutiöst genomtänkt men ger ändå ett avslappnat intryck. Nytt och gammalt matchas, där de dova färgerna ger en lugn tidlös känsla. Det känns så behagligt och hemtrevligt när man kliver innanför dörren att man aldrig vill gå därifrån!

Det skulle sedan visa sig att det även var en masterpiece ur förvaringssynpunkt. Sirous tipsade mig om Pegas förmåga att ytoptimera sin klädkammare och jag var tvungen att kolla in den.

Det stämde. Pegas garderob är en studie i hur man använder sina tillgängliga ytor väl.

Det första man ser när man öppnar dörren är en dörrhängare. På denna har Pega hängt en hängare för dylika accessoarer. På det sättet nyttjar hon hela dörren, där hon kan hänga upp saker.

Kläderna i garderoben är prydligt och högt upphängda, så att man lätt kan komma åt saker som förvaras på golvet.

Och på golvet får Pega plats med många utdragsbara lådor staplade på varandra. En sådan lösning fungerar fantastiskt bra i en klädkammare.

Sist men inte minst – eftersom Pegas garderob är ganska djup, har hon hyllor längst in. Det är bara att dra de hängande kläderna åt sidan för att komma åt de prydligt ihopvikta kläderna på hyllorna. Bakom väskorna på golvet förvarar Pega nagellack och annat smått.

Sedan kunde jag inte låta bli att plåta detta: Jag menar, jag har delat upp mina underkläder så jag vet var allting finns, men att dessutom vika ihop dem sådär fantastiskt fint…

Ytterligare ett bevis på att förvaring kan vara vackert:)

Tack Pega och Sirous för att ni ville visa upp era klädkammare och byråer:)

/Paulina

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin:
bloglovin

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera gärna!