Hard core packning

Med risk för att verka alltför nördig, så måste jag dela med mig av denna video. Även om jag kanske inte anser att produkterna är 100% anvädningsoptimala (skulle utforma dem på ett annat sätt än just påsar för varje område, anser att vissa av dessa påsar är för stora för sitt ändamål och av fel material), så tycker jag att konceptet som sådant är fantastiskt och förstår inte varför det inte finns i Sverige (eller – det finns vissa spridda skurar, men inte hela kittet).

Optimalt att hålla isär olika saker på och börja sortera tvätten redan under resan:)

Så, för er som går igång på samma sak, klicka på länken nedan:)

Go Clean Packing bags

0 Kommentarer
 1. Beatrice says:

  Det går inte att se videon på länken men jag var nyfiken och letade upp den på Google 🙂

  Packpåsar finns i de flesta sportaffärer och är väldigt praktiska. Bra när de är i olika färger så kan man snabbt se vilken man skall ha tag i. Vi har fjällvandrat en del och då är de i nylon bra då de inte kärvar i ryggsäcken utan smidigt glider förbi annan packning.

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Beatrice,

   Tack för ditt tips! Ska ge mig ut på en liten sportaffär runda för att kolla upp detta!
   Och ladda upp en länk som fungerar:)
   /Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!