De förlorade sockornas land

Varje gång man tvättar så händer det. Några sockor försvinner mirakulöst. Det slår aldrig fel. Fast på något sätt så kommer de allra flesta fram igen. Det är bara att vänta ut dem liksom. Ett tips att göra det på är att lägga alla sockor som inte har något par på ett bestämt ställe – i en låda eller påse. Gå igenom lådan med jämna mellanrum och jag lovar dig att de flesta av sockorna har då hittat sitt par.

fotokälla: Couver

/Paulina

0 Kommentarer
 1. Busmamman says:

  Så gör jag med!
  Nu har jag dock stött på ett problem sedan jag flyttade från barnens pappa för ett par år sedan.
  Barnens strump-par kan på något mirakulöst sätt dela på sig och hamna i varsitt hem… Lite skumt, för jag funderar ju på om de går med EN barafot-fot när det flyttar emellan oss… 😉

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Haha! Det var då en utmaning måste jag säga. Men strumpor har verkligen en märklig tendens att dela på sig hela tiden… Alla vill kanske inte leva i samma relation hela livet, och det får man ju respektera.. 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!