Smart garderobsförvaring

Det finns en anledning till varför jag väljer Elfa framför exempelvis IKEAs garderobsförvaring. Elfa har tänkt på allt. Deras lösning inbegriper inte enbart de stora lådorna. De har även tänkt på andra förvaringsbehov. Som exempelvis saker som ska hängas. Det finns olika lösningar för detta:

En liten sidoanordning med krokar som man hänger vid sidan av hurtsarna och helt plötsligt kan man hänga på en massa skärp på exempelvis.

smart garderobsförvaring för skärp från Elfa

Samma sak med denna sidokorg – hängs upp på samma sätt. Ingen montering behövs. Den vilar liksom på hurtsanordningen.

garderobsförvaring för väskor - sidokorg från Elfa

Och så har vi kroken, som i sin tur kan hängas på sidokorgen. Inte heller där behöver den fästas någonstans. Det är bara att hänga den där man finner det lämpligast. Passar jättebra att hänga exempelvis smycken på.

Det kallar jag smarta förvaringslösningar!

/Paulina

0 Kommentarer
 1. Tina says:

  Hej!

  Jag ska nu inreda en liten klädkammare så jag kan få ut max förvaring då jag kommer bo i en hyfsat liten etta. Så beskrev du här att Elfa har den bästa garderobsutrustningen. Har du någon länk till just det märket du har använt i bilderna ovan? Förstår mig inte på elfas hemsida.

  Tacksam för svar!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Tina,
   Det kan vara svårt att sätta ihop sin garderob själv. Vi åkte till Fredells och de hjälpte oss att sätta planera vår garderob. Det skulle jag råda dig att göra – alltså att hitta en återförsäljare som hjälper dig att planera ytmässigt så att du får en skräddarsydd garderob som nyttjar ytan maximalt och är anpassad efter dina behov. Sedan jag skrev inlägget så har IKEA i och för sig lanserat bättre garderobslösningar, så du kanske vill åka dit också och be dem att rita upp din garderob? Vet inte om de har en sådan tjänst – vet att det hjälper till med kök exempelvis. Men gör du två sådana övningar så har du dessutom två alternativ att välja mellan med två stycken prisförslag som du kan ta ställning till.

   Lycka till!
   Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!