Annorlunda nyckelskåp

Lite annorlunda nyckelskåp tänkte jag roa mig med att skriva om. På Stockholm Furniture and Light Fair hittade jag dettaa roliga exemplar hos ett företag som heter Interstil.

nyckelskap

 

Robust, eller hur?

/Paulina

0 Kommentarer
 1. Anneli says:

  Vart hittar jag det svarta Nykel/spegelskåpet till försäljning? Det är så snygg och precis vad jag vill ha! 😀 Mvh Anneli

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Anneli!

   Skåpet kommer från ett företag som heter Interstil – den fanns i deras monter. Men jag hittade den inte på deras hemsida när jag sökte det, så du får nog kontakta dem direkt och fråga var du kan få tag på det – borde säljas via återförsäljare.

   Lycka till!
   Paulina

   Svara
 2. Anneli says:

  Vart hittar jag det svarta Nykel/spegelskåpet till försäljning? Det är så snygg och precis vad jag vill ha! 😀 Mvh Anneli

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Anneli!

   Skåpet kommer från ett företag som heter Interstil – den fanns i deras monter. Men jag hittade den inte på deras hemsida när jag sökte det, så du får nog kontakta dem direkt och fråga var du kan få tag på det – borde säljas via återförsäljare.

   Lycka till!
   Paulina

   Svara
  • Paulina says:

   Det var så lite så, Åsa. Jag kollade på deras hemsida och såg att det endast säljer till återförsäljare, så jag hoppas att det finns någon affär nära dig som säljer nyckelskåpen. Vore kul att få en bild av den hemma hos dig:)

   Svara
 3. Åsa says:

  Wow! Det gula är verkligen jätteläckert! Kommer det också från Interstil? (Hittar det inte på deras sajt, bara det övre).

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Åsa!

   Ja, även den ska vara från Interstil – den fanns i deras monter. Men jag hittade den inte heller på deras sida. Å andra sidan så fanns det mycket på mässan som inte som inte fanns med på hemsidan tyckte jag. I montern visade de däremot flera av dessa skåp i olika färger.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!