Minibyråer för de många små tingen

Det finns så många små små saker som ska ha sin plats. Hur göra? Jag har blivit en stor fan av IKEAS minibyrå och har flera stycken hemma.

IKEA-minibyrå

Hittills har jag faktiskt inte gjort mer med dem än att märka dem med hjälp av dymo märkband, så att jag vet vad jag har i varje låda. Fast hela tiden har jag haft en vision av att göra ett stor byrå av flera av dessa minibyråer och måla om den. Jag har inte kommit så långt, men någon annan har..

Hittade precis den här bilden på Elle Interiörs blogg:

minibyråer IKEA

Visst var den fin! Supersmart och vackert dessutom!

Skrev tidigare om samma minibyrå fast omklädd i tapet.

/Paulina

8 Kommentarer
 1. Paulina says:

  Hej Sofie,
  Jag håller med. Och även om jag inte har gjort så mycket med mina minibyråer än, så har jag det som ett litet projekt som jag funderar vidare på och ser fram emot:) Superbra tips förresten med sminket – det lämpar sig ju superbra för detta.

  Svara
 2. Sofie says:

  Har en sån minibyrå som jag köpte på Panduro för några månader sedan. Förvarar en del smink där i. Tycker om att de inte är målade så man kan sätta sin personliga prägel på dem. =)

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!