Så håller du reda på dina rabattkuponger & erbjudanden

Jag tillhör dem som samlar poäng på olika kundkort, vilket leder till att jag förr eller senare får antingen en check på en viss summa att handla för eller en rabatt. Största utmaningen med detta är att hålla reda på alla dessa kort och rabatter så att de inte går ut. Det har ju hänt ett antal gånger att jag har hittat en kupong med utgånget datum som jag hade velat nyttja. Inte kul.

Så hur ska man hålla reda på detta?  Jag kom på att det har att göra med var och hur jag förvarar dem. För att nyttja mina erbjudanden måste jag ha dem med mig och inte glömma att ta fram dem i affären. Jag har hittat en bra pryl för detta:

visitkortshållare

 

En visitkortshållare som jag hittade på Ordning & Reda. I den förvarar jag alla mina kundklubbskort.

Och här kommer det lilla tricket – tillsammans med kundklubbskorten lägger jag kuponger som hör till dem. Så nästa gång jag är in en affär som jag har kundkort i och drar kortet, så ser kupongen som jag ska nyttja:) Det är sällan att jag missar något nu.

förvaring-av-rabattkuponger

Ett praktiskt exempel på hur lite ordning och reda kan förenkla livet och spara pengar:)

/Paulina

0 Kommentarer
 1. Lena Sköld says:

  Tack för tipset, sprang idag till ordning och reda, nu har jag reggat allt i min kalender. Nu hoppas jag att det inte missas bra kuponger/tillgodo. TACK igen!

  Svara
 2. Liie says:

  Åh så bra tips det där var! Jag vet inte hur mycket kuponger jag missat på grund av att jag glömt bort dem, brukar numera skriva upp datum i min kalender när något går ut, men det händer ändå att jag inte alltid kommer ihåg att lösa in i tid. Det där var verkligen en bra grej!

  Svara
 3. lindaas75 says:

  Reblogged this on Lindis tips and commented:
  Jag var tvungen att reblogga detta underbara tips från Förvaringsdrottningen. Så bra tänk nu kan man ha både sina kundkort och kuponger i samma behållare. Så smart! Tack för tipset.

  Svara
 4. lindaas75nda says:

  Åh, tack för tipset. Vilken bra ide´. Jag är lite kupongtokig jag med och försöker att hålla reda på dem men det är inte så lätt, men nu har jag ju fått svaret;) Kram Linda

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!