Alla dessa sladdar och laddare… och ett knep att hitta bland dem!

Känns detta bekant?

laddare

 

Du köper en massa prylar, du får laddare och sladdar på köpet. Du stoppar dem på ett ställe. De växer till en hög. Det ser till slut ut som rena rama kriget och du vet inte vilken sladd som är till vad.

För att inte hamna just i denna scenario, så finns det ett enkelt knep – märk upp dina laddare och sladdar!

märk upp dina sladdar

Märk upp dem så fort du köper något och innan du lägger in sladden i den där lådan med alla andra kablar. För du kommer att glömma vilken kabel som hör till vad.

Själv använder jag vanlig markeringstejp, som jag klistrar runt sladden. Det förenklar livet avsevärt när man ska söka efter rätt sladd när man behöver den.

Sedan ska man förvara dem på ett bra sätt. Har du ett bra knep? Tipsa!

/Paulina

0 Kommentarer
 1. Weronica says:

  Stoppa varje kabel i en ziplock-påse så blir det ännubättre ordning =)
  Är ett lika stort ordningsfreak som du så vilken underbar sida du har. =)

  Svara
 2. Anna A says:

  Jag har tagit en låda, i den har jag ställt massa toarullar med hålen uppåt. I varje rulle stoppar jag i en kabel. Först knyter jag ihop den så att den håller sig och inte slingrar sig som en orm, sedan sätter jag i dem i toarullarna.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!