Hej världen!

Bästa förvaringslösningar”Hej världen” är en fin rubrik från WordPress, så jag låter den vara:)

Jag är galen i förvaring. Så galen att det är ett stående skämt hemma hos oss. Min man brukar säga att han kan få igenom vad som helst bara han får in det magiska ordet ”förvaring” i det. Men det är livsviktigt! Utan förvaring finns bara kaos. Ja, ni ser själva. Och eftersom jag är så galen i förvaring och har en massa idéer så är jag bara tvungen att börja blogga. Så här kommer ni hitta tips, idéer och bilder på hur man kan göra för att förenkla sitt liv med hjälp av smarta förvaringslösningar. Och kom ihåg – förvaring kan man aldrig ha för mycket av!

2 Kommentarer
 1. pafyrahjul says:

  Hej.
  Hamnade på din blogg av en slump och fastnade helt. Såpass att jag nu läst ända till första inlägget 🙂 Flera bra tips som nog kommer få flytta in i min lägenhet 🙂 Ska bara se till att få hjälp av någon att förverkliga det. Har en funktionsnedsättning som gör att jag behöver hjälp med att fixa det praktiska för att få till idéerna hag har. (Av samma anledning kommer veckans utmaning inte funka för mig, men kan nog bli inspiration för att göra min egen priolista 🙂 ) Men funktionsnedsättningen är också en stor anledning till att det kommer bli än större nytta av tipsen. När det tex är hemtjänstpersonal som plockar ur diskmaskin, viker tvätt och städar så kan det ju inte bli för tydligt var man vill h sina saker 🙂

  Om jag får önska, och det verkar det ju som man får 😉 så skulle jag vilja ha tips på bra hemsidor där man kan hitta tex lådavdelare, stappelbara lådor och sånt. Ja mycket av det du tipsar om 🙂 För att sidan ska vara bra enligt mig behöver det finnas alla mått en kan behöva för att veta om det kan funka. Så man antingen kan beställa via nätet, eller be någon gå och handla exakt den varan man behöver/vill ha.

  En annan sak jag skulle vilja ha tips på om man kan hitta någon stans är fyrkantiga ”lådor” till skafferivaror, altså sådana jag kan hälla över mjöl etc i från orginalförpackningen. Idag änvädner jag sådana här http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80066723/ och sånna här http://www.icahemma.se/doseringsburk-vit-14l-ica-cook–eat-p-11845-c-1719.aspx men formen på de är ju inte optimala ur ytbesparingssynpunkt. Jag skulle också vilja att de mindre burkarna blev smalare och inte lägre. Har mitt skafferi i utddragbara lådor och jag vill ju se allt jag har i där när jag drar ut lådan utan att behöva lyfta på någon för att burkar är travade på varandra.

  Om du har lust får du gärna titta in hos mig @pafyrahjul på instagram. Skriver om tillgänglighet ur ett funktionsnedsättnings-perspektiv, men när jag tänker efter är det nog många inlägg som kan kategoriseras som förvaring. Tillgänglighet och förvaring hänger ju ihop 🙂

  Tack för en bra blogg med många användbara tips!
  /pafyrahjul

  Svara
  • Paulina says:

   Hej!

   Tusen tack för din utförliga kommentar! Väldigt intressant att läsa. Ja, det är dessvärre inte alltid det finns mått angivna på alla sidor som har lådavdelare mm. Vad gäller ditt önskemål så får jag nog skriva ett inlägg om det helt enkelt:) Men sådant sortiment kan ändras ganska snabbt hos de ollka kedjorna.

   Tar till mig dina kommentarer och ska försöka göra ett blogginlägg av dem:)

   Ha en riktig bra vecka!
   Paulina

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!