Boktiteln, bokomslaget och Bonniers säljkonferens

Nu är det mycket som händer på en gång. För det första: boktiteln är klar! Boken kommer att heta ”Förvara smart – organisera ditt hem”. Den kommer att ges ut av bokförlaget Semic, dotterföretag till Bonnierförlagen. För det andra: omslaget är klart! Eller ok, det kommer att tillkomma små förändringar, men på det stora hela. Omslaget och presentationen av boken ser ut så här i Semics vårkatalog 2016 (sid. 9 om ni bläddrar klickar på länken och bläddrar er fram), som kom ut precis. Den skickas ut till alla bokhandlare och journalister.

_DSC0558

Senaste versionen av bokomslaget ser ut så här (det gjordes ändringar efter att bokkatalogen trycktes. Inte många, men ändå:)

Förvara smart - organisera ditt hem - bokomslag

Idag fick jag dessutom presentera boken på Bonniers sälj- och marknadskonferens. Det var pirrigt måste jag erkänna. Första gången jag pratade om en alldeles egen bok liksom.. Men det gick bra tror jag…:) 8 minuter fick varje författare på sig och på köpet fick vi lite förhandsvisningar på andra kommande boksläpp. Mycket om hälsosam mat kan jag meddela:)

Vi tog ett foto på väg in till Bonnier för att föreviga detta:

förvara smart organisera ditt hem

Ja, nu är det en hel del fotografering och korr som återstår. I slutet av oktober ska allt vara klart och sedan är det bara att vänta tills den 26:e januari 2016 då boken ser dagens ljus:) Det är märkligt, men det känns fortfarande overkligt.. Tror att jag måste ha själva boken i min hand för att på riktigt förstå.

/Paulina

12 Kommentarer
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Mikael,

   Vad roligt att du vill beställa boken! Den kommer ut den 26:e januari och än så länge kan du endast bevaka den. Det gör du enkelt genom att gå in på exempelvis AdLibris, Bokus eller CDON.com och skriva in Paulina Draganja. Då kommer den upp. Sedan är det att trycka på bevaka och skriva in din e-mail, så får du ett meddelande när den blir möjlig att beställa. Jag kommer också att lägga upp en länk på bloggen så fort boken blir beställningsbar och skriva ett inlägg om detta så att ingen missar det:)

   Så roligt att höra att det finns ett intresse för boken redan nu!

   Svara
 1. Hege says:

  Det här blir en bra coffee table book! Ursnygg, dessutom. 🙂 För inte att tala om det spännande innehållet. Grattis!

  Svara
 2. Linn says:

  Åh vad kul! Jag ser verkligen fram emot att få köpa boken!! Internet i all ära, men böcker ger en helt annan upplevelse och känsla!
  Härligt att allt jobb med bloggen lett till en egen bok 🙂
  Lycka till!

  Svara
 3. Weronica says:

  Vad kul. Grattis! Förstår att måste vara otroligt spännande och pirrigt. Lite som första dagen i skolan.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!