Griffel klisterlappar perfekta för märkning av flyttlådor

När man vill återanvända flyttlådor för att förvara något annat så kommer alltid utmaningen med märkningen (för självfallet märker vi allihopa våra lådor, så att vi vet vad som är inuti dem, eller hur!:). En låda vi tidigare har använt vi man alltså skrivit på och nu blir det fult när vi ska skriva något igen. Jag har hittills klistrat på A4 lappar på dem som jag har fäst med hjälp av markeringstejp. Det har faktiskt hållit bra och samtidigt varit lätt att ta bort när jag ville fylla lådan med något annat. Men nu har hittat ett ännu bättre sätt när jag såg att Granit hade griffelstickers i A4 format. Jag tycker att det räcker att klippa dem i hälften och använda en på långsidan och en på kortsidan av lådan. Detta för att man ska kunna ställa lådan just både på kort- och långsidan i förrådet, vinden eller källaren och fortfarande lätt kunna läsa vad som är i den:). Så här ser det ut på långsidan:

Granit griffelsticker

Och på kortsidan ser det ut så här:

Flyttlåda märkt med Granit griffel klisterlappar

Texten kan man ta bort med blöt trasa och skriva om på nytt. Nu blir det lätt att återanvända lådorna och dessutom bra mycket snyggare (kan inte förneka att den estetiska sidan av mig helst vill bli tillfredsställd när jag skapar mina lösningar – fast aldrig på bekostnad av funktionalitet så klart:)!

/Paulina

PS. Dessa griffel klisterlappar kan så klart klippas i ännu mindre storlekar eller andra figurer och användas på mindre lådor eller burkar. Men det har ni säkerligen kommit på själva:)

4 Kommentarer
  1. blisscopenhagen says:

    Det här var ju den enklaste och smartaste lösningen jag har sett. Vi har konstant ett kaos med flyttkartonger i källaren med och har försökt MÅNGA olika lösningar som aldrig har funkat riktigt bra. Ska genast igen göra ett försök att organisera kaoset. Tack:)

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!