Hur dålig förvaring fick mig att glömma favortifilten

Förra året köpte jag mysiga filt som jag alltid hade på balkongen när vi satt där på kvällarna och åt middagar och det blev lite kyligt. Jag är ganska frusen av mig så jag de användes verkligen flitigt. Bra köp med andra ord:)

Igår kom jag på att vi i år i stället tog ut en filt som vi brukar använda i soffan i vardagsrummet. Den ligger på en pall i vid balkongsdörren. Vad hände med de fina filtarna som var avsedda att användas på balkongen då? Jo, jag hade lagd dem i vår TV- bänk. Ni läste rätt. Jag tänkte nämligen utifrån närhetsprincipen när jag pracerade dem där, dvs att TV-bänken finns i närheten av balkongen, och då skulle filtarna ligga nära till hands. Men på något sätt gjorde inte min hjärna kopplingen och glömde bort detta – förmodligen just för att TV-bänken inte är en logisk plats att förvara filtar i. Vilket gjorde att även om de verkligen fyllde sin funktion så blev de bortglömda en hel sommar. Vad ska man säga  – att tänka igenom sin förvaring är A och O..

filten

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!