Veckans utmaning – plattång utom räckhåll

Vissa saker kan man inte leva utan. Som plattång exempelvis. Ok. Vissa kanske klarar sig utan den. Jag tillhör inte dem. Jag använder min plattång i princip dagligen, reser aldrig utan den och har den mycket kär helt enkelt. Men det finns en sak som jag tidigare hela tiden har oroat mig för – att min son ska få tag på den efter att jag har använt den, när den fortfarande är varm.

Så ni kan bara gissa hur sjukt nöjd jag blev när jag kom på denna lösning:

plattång

En krok bakom en lutande spegel (den gråa plankan på bilden), som jag har i sovrummet. Så enkelt. Nu kan plattången svalna ifred. Utan räckhåll för min son – och utan att skräpa framme.

/Paulina

8 Kommentarer
  1. hege says:

    Platt-tången, när den är varm ÄR ett problem, som vi hittills har löst med att en stor vas står på bänken så man kan stoppa platt-tången ner dit när den är varm. (Man är ju rädd den ska göra märken i bordsskivan.) Så detta var en super idé, mina tjejer måste genast få var sin krok i sina rum!

    (På tal om varm platt-tång, så är den bra att använda nu när man ska märka barnens nya kläder inför skolstart. Du vet dessa namnlappar man ska STRYKA på kläderna? Med en platt-tång går det latt som en platt, om man säger… 😉 )

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!