På jakt efter tidningsställ

Mitt lilla krig mot papper och tidningar hemma fortsätter. Nästa steg är att införskaffa ett snyggt tidningsställ som jag kan ha på golvet vid sidan av soffan. Nedan ser ni några som jag har hittat och tycker är snygga:

Denna kommer från DesignTorget, Framtaget av Maze.

Tidningsställ DesignTorget

Mått: höjd 27cm, längd 3cm, bredd 23-13 cm. Pris: 395 kr.

På Lagerhaus hittade jag detta tidningsställ. Pris 179 kr.

Tidningsställ Lagerhaus

Ett tidningsställ i akryl från Åhléns. Pris 399 kr.

tidningsstall-saltsjon-ahlens

En annan variant i akryl kommer från MUJI och kostar 550 kr.

tidningsställ MUJI

Den här var också snygg.

tidningsställ retro

Retro från Åhléns. Pris 229 kr.

Hmm.. inte helt lätt. Får tänka på det lite. Vilken tycker ni är snyggast? Eller har ni tips på andra? Emottages tacksamt!

/Paulina

15 Kommentarer
 1. Susanna says:

  Jag har den från Åhléns pchmin recension är att tidningarna halkar ner och ligger böjda i botten. Jag skulle ha satsat på den från designtorget.

  Svara
 2. Fru Minimalist says:

  Jag var också länge inställd på att köpa ett snyggt tidningsställ som skulle bli en lämplig inredningsdetalj i vårt vardagsrum för diverse tidningar vi läser. Sen insåg jag att det bara leder till ytterligare en pryl i vardagsrummet samt att jag sparar tidningarna längre än nödvändigt, istället för att slänga de som jag läst ut. Konsumtion är inte alltid lösningen på problem 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Håller med dig gällande själva principen – visst ska man inte spara på onödiga saker. Men de tidningar jag ska ha i stället är de olästa som i dagsläget ligger på ett mindre bra ställe i väntan på att bli lästa, så det stället får nu bli tidningsstället:)

   Svara
 3. Catarina says:

  Denna från Designtorget har ju funnits med i många år och jag funderar forfarande på om jag ska köpa den eller ej. Bra att många tidningar får plats men problemet är att man har så många olika typer av tidningar och de som är längst ner blir aldrig lästa igen. Skulle gärna köpa den om de hade delat upp den så det hade blivit 3 fack/hyllplan så man kunde kategorisera sina magasin. http://www.designtorget.se/designtorget/se/webbshop/Inredning.Tidningsstall_Tipack.dcp

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Carina,

   Jag såg den också. Håller helt med dig! Sedan tänkte jag att de där stålpinnarna gör att det kanske kommer att se lite otympligt ut vid sidan av soffan.. Fast det kanske funkar hemma hos dig:) Håller med dig – borde vara 3 fack i stället!

   Svara
 4. Studio Livskraft says:

  Stället från Design Torget skulle jag välja eftersom man lägger tidningarna ner och därmed slipper att tidningarna ”viker sig” och dessutom får det ju plats så många fler än i de ”vanliga”.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!