Träback som sidobord

Jag har en förkärlek för träbackar. Jag får en genuin hemkänsla som andas rustik. Fastän backarna ju kommer från en annan värld där de har använts till något annat. De smyger sig in i hemmet och får en ny uppgift. Och just detta blir spännande och vackert.

sidobord back öppen

Som sidobord funkar ju denna träback alldeles utmärkt. Så många magasin som man kan stapla på varandra där:)

sidobord back med hjul vit

Här har man vänt på backen, satt på hjul och satt upp skivor som avdelare. Perfekt till förvaring av tidningar, tidskrifter eller fotoalbum vid sidan av soffan.

back på hjul

Här har man gjort en liknande sak, fast omvänt. Denna back kan man ju vända inåt mot soffan eller sängen, och det blir då som att stänga dörren. Så öppen eller stängd förvaring kan den bli.

Lite söndagsinspiration alltså:)

/Paulina

via: 1 – okänt, 2, 3

PS. Vill du läsa om hur man kan använda backar i hallen, kika här.

5 Kommentarer
 1. Lotta says:

  Jag gillar också idén om att använda träbackar och lastpallar i inredningen. Vet dock inte riktigt vart jag hittar dem någonstans – något tips? Tack för en bra blogg!
  Kram

  Svara
  • Paulina says:

   Tack, Lotta! De finns på Granit exempelvis. Men jag har även sett dem på PUB (fast det i Stockholm och jag vet inte om du bor här). Men tycker att de dyker upp lite här och var. Och på nätet har jag hittat de under ”trädgård” på vissa sajter. De är poppis just nu känns det som:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!